Verkorte Algemene voorwaarden:
 

Alle genoemde prijzen vermeld op deze pagina zijn exclusief 21% BTW en evt. verzendkosten, de verzending gebeurt door de DPD, de prijzen hiervoor vind u hier:  Verzendkosten

Ruilen is na vooraf overleg mogelijk, er worden dan wel 7,50 euro administratie kosten in rekening gebracht per pakket, alle bijkomende (verzend) kosten zijn voor kosten koper.

Op alle elektrische apparaten/gereedschap is 1 jaar garantie van toepassing, indien er iets defect is dient dit in de originele verpakking en compleet aan ons geretourneerd te worden, u krijgt dan een nieuw apparaat indien voorradig, voor niet meer leverbare apparaten/gereedschappen krijgt u het aankoopbedrag retour, op evt. bijkomende (verzend) kosten zit geen garantie en zijn voor kosten koper.

Aan de prijzen, foto's en teksten op deze website kunnen geen rechten ontleend worden.

Alle bestelde goederen worden na ontvangst van het geld, dezelfde dag nog verzonden zodat u de spullen meestal al een dag later in huis heeft.

Bij afname van meerdere partijen worden deze samen verpakt zodat de verzendkosten meestal gunstiger uitvallen voor de koper.

Bestelde goederen kunnen tegen kostprijs! thuisbezorgt worden.

Het is ten strengste verboden om foto's, teksten ed. te kopiŽren van onze site zonder toestemming.